PRINTEN

U kunt het zo gek niet bedenken of Print Mail Factory print het. Van brieven tot acceptgiro’s, van posters tot adresetiketten. Zowel enkel- als dubbelzijdig, gepersonaliseerd en ongepersonaliseerd, printing on demand en met gebruik van diverse variabelen. Wij zijn uiteraard in het bezit van een S-contract voor het printen van OLA’s en CombiOLA’s

Zwart-wit tot full colour

Wij printen met behulp van laser- en inkjetprinters, full colour, in zwart of zwart met een steunkleur. Wij printen tot het maximale formaat van SRA3. Onze laserprinter kan maximaal 300 grams papier aan, terwijl inkjetprint tot op karton mogelijk is. Per uur kunnen flinke oplagen verwerkt worden: een kleine oplage van een paar honderd tot enkele honderduizenden is voor ons geen probleem. Voor elke printopdracht beschikken wij over de juiste machine. Zo bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

Full colour printen

Een ontwikkeling die we niet over het hoofd mogen zien is database-marketing in combinatie met full colour printen. De kwaliteit van full colour printwerk is de afgelopen tijd met grote sprongen vooruitgegaan en benadert inmiddels die van offsetdrukwerk.

Drukwerk met hoge response

In combinatie met een uitstekende database kunnen aansprekende mailings worden vervaardigd die een aanzienlijk hogere response opleveren dan de conventionele brief in een enveloppe. Het is immers een feit dat de toepassing van full colour in een mailing de response verhoogt.

Het mes snijdt aan twee kanten: uw mailing ziet er beter uit en genereert een hogere response, terwijl u door de hoge kwaliteit van uw database minder mailstukken hoeft te verzenden. Full colour printen is uitstekend toepasbaar op uw:

  • uitnodigingen
  • enveloppen
  • folders
  • brochures in de kleinere oplages

Laat u adviseren door Print Mail Factory, wij printen alsof het gedrukt staat!